Elektrische fiets Enschede

Wil je een elektrische fiets kopen in Enschede dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Leenders Fietsen vind je een ruim assortiment en veel e-bikes om uit te testen. Merken als Batavus, Sparta en Gazelle, aangevuld met fietsmerken in het hogere segment zoals Riese & Muller en Stromer zijn te vinden in onze fietsenwinkel vlakbij Enschede. Elektrische fietsen zijn er in veel verschillende varianten tegenwoordig. Bijvoorbeeld met middenmotor of voorwielmotor, in een herenmodel of e-bike met lage instap. Wij helpen je graag met advies om een elektrische fiets te vinden die het beste bij je past. Dus ben je op zoek naar een elektrische fiets in Enschede kijk dan ook eens in de omgeving. Met een oppervlak van 6000 m2 is een bezoekje aan onze winkel de moeite waard.

Filter

291 elektrische fiets enschede gevonden

Pagina 1 van 25

Enschede fietsstad

Enschede doet er alles aan om fietsen te stimuleren. Zo is er zelfs een eigen app "Enschede fietst" om het fietsen aantrekkelijk te maken. Het doel van de gemeente is om ervoor te zorgen dat korte afstanden, bv minder als 5km, met de fiets gedaan worden in plaats van de auto. In 2020 deed Enschede ook mee aan de verkiezing fietsstad van het jaar. En daar zijn hele mooie projecten uit voort gekomen. Er is geïnvesteerd in fietspaden en het fietsnetwerk, maar bijvoorbeeld ook in fietsenstallingen en vriendelijke verkeerslichten die fietsers voorrang geven als het regent. Enschede maakt ook onderdeel uit van de fietssnelweg F35, die loopt van Nijverdal naar de Duitse grens. Hij is nog niet helemaal gereed, maar straks is er een prima fietsverbinding tussen Almelo, Hengelo en Enschede. De hele F35 is maar liefst 62km, dus ook ideaal om te pakken met je elektrische fiets!

Test je elektrische fiets in Enschede

Bij Leenders Fietsen hebben we 2 indoor testbanen om je elektrische fiets te testen in omgeving Enschede. Ons groene fietspad is niet te missen in onze fietsenwinkel. Daarnaast hebben we in ons nieuw aangebouwde pand een testbaan voor sportieve fietsen. Met een stukje echte kasseien en een mooie houten bocht om het echte trail gevoel te krijgen. Zo kun je alle varianten elektrische fietsen testen in de nabijheid van Enschede. Kies je voor een elektrische stadsfiets, een allrounder e-bike die je zowel in de stad als in de natuur kunt gebruiken of echt een elektrische mountainbike. Je bent bij ons aan het juiste adres.

Koop voordelig een elektrische fiets in de omgeving van Enschede

Ben je op zoek naar een goedkope elektrische fiets in Enschede? Kom dan langs in onze fietsenwinkel vlakbij Enschede. Leenders Fietsen is gelegen in Hengelo. Op slechts een kwartiertje afstand vind je een van de grootste fietsenwinkels van Nederland. Met 6000 m2 en verschillende afdelingen vind je altijd een e-bike die bij je past. Er is ook een fietsen outlet met goedkope demofietsen en tweedehands elektrische fietsen. Verder zijn er regelmatig nieuwe aanbiedingen op e-bikes. Kom gewoon eens langs om onze fietsenwinkel nabij Enschede te bezoeken zodat je nieuwe modellen kunt vergelijken met elektrische fietsen uit de outlet, zodat je de beste keuze kunt maken.

Onderhoud van je elektrische fiets in Enschede

Ben je op zoek naar een fietsenwinkel met een professionele werkplaats voor onderhoud aan je elektrische fiets in Enschede of omgeving? Leenders Fietsen uit Hengelo is te bereiken op slechts 15 minuten rijden met de auto. Heb je geen fietsendrager of lukt het niet met de fiets onze kant op te komen? Wij hebben een haal en breng service. Hiervoor kun je een serviceabonnement afsluiten zodat je niet de deur uit hoeft en alles voor je geregeld wordt. Je meldt je fiets aan, wij plannen in overleg met jou het ophalen in en als de fiets klaar is bellen we op om jouw fiets terug te brengen in Enschede. Het abonnement is inclusief fietsverzekering, dus echt een totaal oplossing. Onze fietsmonteurs volgen jaarlijks cursussen om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Zo kunnen we jou, ook in Enschede, het beste helpen met service en onderhoud aan je e-bike.